Зарубіжні поїздки

Прес-тур «Мальта — казка Середземномор’я» 26 червня — 03 липня 2018 р.

Український журналістський фонд

Що може бути цікавіше, ніж побувати на Мальті — у самому серці Середземного моря? Мальта славиться дивовижною природою та багатою 7000-літньою історією. Ця держава, яка має унікальну культурну спадщину, до всього, ще й рекордсмен за кількістю сонячних днів у році. У поєднанні з гостинністю місцевих жителів це робить Мальту дуже привабливою для туристів. Своєрідний клімат Мальти надзвичайно корисний для здоров’я: тепле повітря і легкий середземноморський бриз — чи не про це ви мріяли всю довгу зиму і затяжну весну? Це справді райський куточок, який допоможе вам відпочити від буденності і надовго зарядитися неповторною енергією тепла та сонця!

Мальта відома серед дайверів. Прозорі води та дивовижні підводні пейзажі приваблюють любителів цього виду спорту. Тут, дійсно, найкращі місця для плавання та підводної фотографії, адже проглядається глибина понад 30 метрів. Досить популярним є і нічний дайвінг. Біля узбережжя Мальтійського архіпелагу налічується кілька десятків цікавих об’єктів, серед яких є печери, лабіринти, рифи та кораблі, що затонули ще у часи Другої світової війни. Але головна особливість відпочинку на прекрасній Мальті полягає в тому, що тут неможливо занудьгувати — пляжний відпочинок чудово поєднується з безліччю цікавих екскурсійних програм.

Мабуть, навряд чи можна відшукати на землі ще один такий куточок, де на обмеженій площі сконцентровано так багато культурних і архітектурних пам’яток історії. На Мальті залишили свій слід римляни, фінікійці, карфагеняни, араби, нормани. А за легендами, які переповідають місцеві жителі, Мальта є частиною затонулої Атлантиди. Побувавши на острові, туристи занурюються у неймовірно романтичну, загадкову атмосферу, де переплелися в одне ціле минуле і теперішнє.

Учасникам нашої групи ніколи буде нудьгувати, адже ми побуваємо у трьох древніх містах, які не раз витримали облогу: Senglea, Cospicua, Vittoriosa. У місті Vittoriosa збереглося багато старовинних будівель, які нагадають нам про часи мальтійських лицарів. Ви також зможете насолодитися чудовим виглядом на Велику Гавань — головні морські ворота Мальти. Побуваємо ми і в надзвичайному місці під назвою Блакитний грот. Він знаменитий своїми прозорими водами, які переливаються у сонячну погоду, адже там дуже багато коралів.

Не менший інтерес у туристів викликає святкування фести — релігійного свята, що проходить у кожному місті з червня до вересня. Свято проводять на честь святого, що є покровителем цього міста, тому центром народних гулянь є церква. Місто прикрашають зображеннями святих, гірляндами, квітами. Ми зможемо побачити ходу духового оркестру, спробувати національні мальтійські солодощі, побачити неймовірний салют, який триває близько 2 годин, та казкові феєрверки.

Мальта — мініатюрна та вишукана, але при цьому дивовижно багата своєю історією, самобутністю, прекрасними гостинними людьми! Важко відшукати інший такий народ, який настільки привітно ставиться до гостей! Мальта — країна унікальних відкриттів. Ми не обіцяємо, що вам буде, коли відпочивати від вражень, але ми гарантуємо незабутню поїздку і дивовижну насолоду!

Маєте біометричний паспорт – віза не потрібна. Якщо паспорт старого зразка і є відкритий шенген летимо до Мальти разом!

Додаткова інформація та запис у групу за телефонами:
(067) 538-92-95, 097-171-10-55, e-mail: ujf.org @gmail.com

Залишити відповідь