Зарубіжні поїздки

Аюрведа в Індії 02-13 липня 2018 року

Український журналістський фонд

Мрієте відпочити тілом і душею, оздоровитися і відчути себе повними сил і молодшими років так на 10? Звісно, скажете ви. Але ж хіба це можливо? Цілком можливо, якщо помандруєте з нами в оздоровчий тур в аюрведичний центр Somatheeram!

Чому ми вибрали саме аюрведу? Бо якраз вона вчить розуміти своє тіло, дослухатися до нього, правильно харчуватися і удосконалюватися не тільки фізично, а й духовно. Аюрведа прийшла до нас із Індії, і в її основі – думка про те, що в кожної людини достатньо енергії, аби зробити себе здоровою.

Ось і ми поїдемо за цією енергією у південну Індію до Somatheeram Ayurvedic – аюрведичного центру на березі Аравійського моря.

Одна з його головних переваг полягає в тому, що фахівці центру мають величезний досвід лікування і бездоганну репутацію. Не багато курортів Індії можуть похвалитися власним садом лікувальних трав та виробництвом аюрведичних ліків, а також власним науково-дослідницьким і навчальним центром.

Somatheeram отримав акредитацію в NABH (Національна рада з акредитації клінік та медичних установ), тобто офіційно має статус медичного закладу. А у 2017 році курорт вшосте був удостоєний нагороди від влади Керали і втретє – від уряду Індії як найкращий аюрведичний курорт.

Somatheeram – затишний заклад на узбережжі Аравійського моря з дивовижно зеленою і квітучою територією, симпатичними бунгало та морською панорамою.

Вас чекають заняття йогою, медитації, різноманітні масажі й оздоровчі процедури, харчування за принципом шведського столу (до слова, в меню ресторану – 250 вегетаріанських страв).

На нас чекає насичена екскурсійна програма. Ми відвідаємо Канніякумарі – найпівденнішу точку Індії, де зустрічаються води Аравійського моря, Бенгальської затоки й Індійського океану. Кажуть, що це місця особливої магічної сили. В програмі також поїздка до музею Реріха, міста Тривандрум, погулянка на човнах по затоках, і звісно яскравий шопінг!!!